Blogu' lu' Joker

Blog pentru oameni inteligenti

vineri, 5 septembrie 2008

Ce mai oameni...

Astazi,stand de vorba cu tatal meu despre diverse lucruri,dintr-una in alta,a pornit o dicutie despre cat de nesimtiti sunt unii omanei.Tatal meu mergand la spital sa ia o fisa de externare,in urma unui tratament la ochi,observa un om destul de in varsta care incerca sa cumpere niste perfuzii pentru trei zile in valoare de 30 de lei.Sarcul om avea doar 20 de lei,si nu putea achizitiona acele perfuzii.Tatalui meu i se face mila si ii da batranelului 10 lei pentru a putea cumpara perfuziile,la care respectivul ii zice tatalui meu daca mai are sa ii de 5 lei  pentru a da bacsis la asistenta sa vina sa il ajute cu perfuziile,ca de daca nu o veni la el in salon.O alta intamplare asemanatoare se intampla la piata.O batrnica incerca sa ia o pulpa de pui de la magazin.O roaga pe vanzatoare sa ii de a pulpa mai mica,deoarece nu are destui bani.Mama ii da sa ia pulpa dorita,platind diferenta.Baba vede ca e rost de bani si ii mai cere inca 10 lei,sa ia si un kilogram de branza.Chair nu pot sa cred.Le dai un deget si iti ia toata mana.Ce mai oameni... 

Etichete: ,

4 comentarii:

  • La 6 septembrie 2008 la 03:05 , Anonymous Anonim a spus...

    Nu sunt oameni de vina, ci Romania. De ce spun acest lucru? Deoarece nu avem salarii ca in UE, cand vom avea asemenea salari, nu o sa se mai intample asa ceva.

     
  • La 6 septembrie 2008 la 09:27 , Blogger Ionut a spus...

    "sa i-a o fisa "
    Atentie ...

     
  • La 7 septembrie 2008 la 06:29 , Anonymous Anonim a spus...

    Pe deoparte e trist, pe de alta de ras. Nu se mai satura..

     
  • La 16 septembrie 2008 la 07:01 , Anonymous Anonim a spus...

    Bai Ionut te-a facut mama geniu din naster sau esti tu....
    Ce ma enerveaza oamanei care in loc sa fie atenti la continut se uita la forma si rateaza esentialul.
    Cat despre batranei... da e cum e, dar daca te gandesti cate persoane cumsecade au ramas in romania, iti vine sa plangi.

     

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire