Blogu' lu' Joker

Blog pentru oameni inteligenti

vineri, 5 septembrie 2008

Acum a cica nu vom muri in 2012 ci miercuri pe data de 10 septembrie

Dupa articolul tampit pe care l-am citi acum cateva zile,in acre scria ca in 2012 vom muri cu totii acum vom muri in mai putin de o saptamna datorita unei masini aflate la 92 de metri adancime sub pamant.Ce mai oameni acu ne anunta ca o sa murim.Asa de tarziu?Astia ar trebui dati in judecata.Asa ca mai avem 5 zile de trait.Faceti in aceste zile tot ce v-ati propus,sa nu fie prea tarziu.Ne auzim joi in rai...

"O masina gigantica, ce reprezinta cel mai scump si cel mai mare experiment stiintific din istorie, “Large Hadron Collider”, o masina ce va fi pusa in functiune in cursul zilei de miercuri. Desi a fost creat pentru a raspunde celor mai arzatoare intrebari ale omenirii, aceasta ar putea, in egala masura, sa distruga intregul Cosmos. Impresionanta masinarie, care a costat peste 4 miliarde de lire sterline, are 29 de kilometri lungime si se afla la o adancime de 92 de metri. A fost construita in apropierea Genevei si este cel mai puternic aparat creat vreodata pentru a deslusi misterele atomului, a fortelor si particulelor care alcatuiesc universul, in speranta ca mecanismele interioare ale materiei si energiei vor fi revelate..
Nu toti cercetatorii sunt, insa, de acord cu pornirea acestui aparat. Tot mai multe voci sustin ca exista sanse ca aparatul sa nu functioneze corespunzator. Doua scenarii posibile au fost elaborate: primul ar fi crearea unei mini gauri negre, care va inghiti pamantul din interior, iar cel de-al doilea este o catastrofica reactie in lant, care va distruge intregul Univers. Inca din 1994, de cand a inceput constructia aparatului, au existat protestatari care au sustinut ca reconstructia Big Bang-ului, care a avut loc cu 13 700 milioane de ani in urma, prezinta riscul ca un cataclism de proportii cosmice sa se produca.
Specialistii de la CERN (Organizatia Europeana de Cercetare Nucleara) resping, insa, aceste scenarii, sustinand ca proiectul a fost elaborat nu pentru a distruge universul, ci pentru a-i afla cele mai ascunse secrete. Singura lor grija este ca aparatul este prea mic pentru a putea sustine un asemenea proces. Insa daca proiectul ar fi un succes, saltul stiintei va fi unul uimitor."

Suarsa descopera.ro

Etichete: ,

12 comentarii:

  • La 5 septembrie 2008 la 23:22 , Anonymous Anonim a spus...

    ora nu se stie? ;))

     
  • La 6 septembrie 2008 la 03:04 , Anonymous Anonim a spus...

    Totul e fals, ce fac ei acolo jos zic ca nu o sa functioneze, deoarece au investit(dupa mine) prea putin pentru a face ce vor ei, deci, dupa cum alti, nu vom muri pe 10, ci tot in 2012, deoarece se va face o gaura de proportii imense. :-@ , bla, bla, bla.

     
  • La 6 septembrie 2008 la 05:12 , Anonymous Anonim a spus...

    ba da toti scrieti despre asta :))

     
  • La 6 septembrie 2008 la 16:09 , Anonymous Anonim a spus...

    Un articol de pe dailymail care acum este preluat de toate site-urile din lume si le face trafic ... (pe realitatea.net e cel mai vizitat si comentat artico)

     
  • La 7 septembrie 2008 la 02:30 , Anonymous Anonim a spus...

    si akm` vretzi s va cred?....nu vom muri niki pe 10 niki in 2012 ce naiba` ma credetzi doate porcariile?:P

     
  • La 7 septembrie 2008 la 10:17 , Blogger Jok3ru a spus...

    Eu nu cred,dar toata chestia asta ma amuza.

     
  • La 7 septembrie 2008 la 12:12 , Anonymous Anonim a spus...

    Amuzant acum, in viitorul indepartat insa riscul estem. Proportiile unui accident depind de energia implicata, ce la ora actuala ii insignifianta.
    Dupa Stephen Hawkings, pericolul numarul unu, ce poate duce la exterminarea rasei umane, sunt virusii de laborator. Nu-s de acord, din mai multe motive. Anywayz, deja divagam..

     
  • La 16 septembrie 2008 la 07:12 , Anonymous Anonim a spus...

    Stiinta asta ce face din om... uf
    Dar cica dupa Friedrich Dürrenmatt in Fiziceni ar mai fi o speranta:omul care concepe idee este dator sa o duca pana la capat; altfel cade pe alte maini (care nu au avut darul de a fi "iluminati")si atunci dezastrul va fi si mai mare.

     
  • La 21 decembrie 2009 la 08:12 , Anonymous blabla adevar a spus...

    fratilor au zis ca murim in 2008 ete ca n-am murit nu o sa murim nici in 2012 vom muri cand va vrea DUMNEZEU nu stiinta sau natura

     
  • La 30 ianuarie 2010 la 02:00 , Anonymous Anonim a spus...

    asa e si in 1999 sa zis ca vine sfarsitul lumiii si toti oamenii tipau si alergau e iacha ca suntem in 2010 si tot traim no sa murim nivci in 2012 .Vom muir cand vom muri.Adica cand va vrea DUMNEZEU!

     
  • La 1 martie 2010 la 12:53 , Anonymous Anonim a spus...

    Tot atata ca murim in 21.12.2012.Nu murim nu mai credeti prstiile astea nu cred pana nu vad si nu vreau sa vad ca pe data asta e ziua mea!asa ca vedetiva de treaba si puneti binele inainte!ciao vam pupat

     
  • La 25 septembrie 2010 la 00:15 , Anonymous Anonim a spus...

    mai deci nu murim numa cand vrea dmz

     

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire